Vi ønsker å lage sofistikert husmannskost, med fokus på at det skal føles ‘hjemmelaget’. Et sted med lave skuldre. Maten skal reflektere sesongen og ta røtter i nordiske mattradisjoner.
På sikt ønsker vi å kunne bli så lokale som mulig råvaremessig og at man ikke skal se bort i fra å ende opp med mat på tallerkenen vi selv har plukket på sanketur. Sist, men ikke minst, all mat skal selvfølgelig være lagd fra bunn med godt håndtverk så langt det kan la seg gjøre.
UKENS SOMMERMENY – UKE 22
M: Melk, G: Gluten, E: Egg, S: Sulfiter, Se. Sennep, F: Fisk, L: Legumes Sell: Selleri
Ost og spekemat – M, G, S, Sell, Nøtter
– brett med spekemat, ost, kompott og knekkebrød – passer til 2 personer
375 kr
Sommertallarken – M, E, S, Se, Sell, NØTTER
Pulled pork, Spisskålsalat, Bakte små amandine poteter 265.-
Vegetar-schnitzel (blomkål / sellerirot) og potetsalat ~ M, G, E S, Se, Sell– V 235.-
Torsk – confitert gulrot, kål, pastinakkpuré og eple/mysesaus: 325
M, G, E, S, Se
Biff – 200gm, grov sellerirotmos, syltet blomkål, braisert purre, potet og margbeinssaus 345 ~
Essa burger / Blå burger 235.-
180gm kjøtt fra Dyster gård, løk-chutney, krispsalat, ost eller blåmuggost, tomat, sylteagurk, jalapenosaus. Med Essa fries eller søtpotet fries og aioli-dip
M, G, E, S, Se
Essa mini burger (for de minste barna) 99.- M, G, S
Burger med salat, ost, ketchup & fries
Dessert
Tilslørte bypiker – havreflarn, eple og koldskål 95 ~ M, G, E
Vaniljeis fra Kulinaris med fløte og sjokoladesaus 95.- M, E